21 Mayıs 2012 Pazartesi

Çeyiz Alışverişi

Daha önce de bahsettiğim gibi nişanda sembolik birer bohça hazırlamıştık. Ancak kayınvalidem de annem de o eksiklerin tamamlanması için seferberlik ilan etmiş durumdalar. =) İşte bu yüzden geçen gün nevresim ve uyku seti bakmaya Linens'e gittim. Hedef her ne kadar bunlara bakmak olsa da tahmin edilebileceği gibi alışveriş yapmadan çıkmak çok zor. İşte biz de annemle anneler günü kaynaklı indirimden de faydalanarak bir kaç parça aldık hemen.

Masa örtülerinden 2 tane aldık. Mayıs ayı boyunca boyutuna göre 15 ile 24TL arasında satılıyormuş. Hatta tekrar gidip hediye etmek için de almayı planlıyorum.Çünkü cidden fiyatına göre kaliteliler. 


Yatak örtüsü ise tamamen bonus olarak ortaya çıktı. Yatak örtülerinden oldum olası hoşlanmayan ben bunu çok sevdim. Belkide her şekilde yıkanabiliyor, ütü istemiyor. Hatta istersen pike gibi bile kullanılabilecek kıvamda olduğundan olabilir. 

Linensten bunları aldıktan sonra diğer baktıklarım konusunda fikir değiştirip Sarev'e yöneldim. =) Orada ekstra bir şeyler almadım, şükürler olsun. =) Beğenmem gerekenlere bakıp hızla uzaklaştım dükkandan. Ancak bu tarz ürünler bakacaklara orayı da tavsiye ederim. Çünkü Mayıs ayı sonuna kadar hem normal bir kampanyaları hem de anneler günü indirimi varmış. Bu yüzden de  fiyatlar oldukça uygun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...