27 Ekim 2012 Cumartesi

Bayram Coşkusu

Bayramın üçüncü gününe gelmiş bulunuyoruz. Bu günde büyük ekşın ve kutlamalarla bayram sürmekte filan desem, tamamen yalan olacak. Evet ben bugün çalışıyorum, yoksa bu saatte hadi uyandım es kaza niye bilgisayarın başına geçeyim ki... Bulunduğum konumda bugün işe gelmem kadar saçma sapan bir şey yok, ama yürüyen egolar söz konusu... Diğer bölümlerdeki personel bile senin ne işin var burda ne yaparsan yap iş olmaz ki bugün dedi. Bende akşam 6ya kadar ne yapsam ulen, odanın ön kısmı neden cam, bir de insanlar kapının önünden geçebilir en azından film izlerdim düşünceleri ile yaşayacağım.

Evlilikten sonraki ilk bayramımızı da böyle güzel, unutulmaz şekilde geçiriyoruz işte. Her insanın hayali değilmidir, zaten. Ki daha bitmedi, hazır başlamışken 29 Ekim'de de günaha filan girersin o yüzden onda da çalış. Ne fark eder ki evde oturcağına, amele gibi burada otur dediler. Bence her işletme böyle olmalı, kesinlikle tüm gün iş yapması imkansız olan elemanlarını işe çağırıp, onlara mesai ücreti ödemeli. Bu sayade başarının doruğuna varmak garanti, maksimum kar var ne de olsa.

Böyle sevgi doluyum yani bugün. Ama yine de bayram ruhu kaybolmaz. Hepinizin bayramı kutlu olsun. Ayrıca 29 Ekim Ruhunu da kaybetmiyoruz. Gündüz çalışsak da akşam işten çıkıp koşar adımla yürüyüşe yetişiyoruz. Cumhuriyet için, kendimiz için, güzel ülkemiz için Cumhuriyet yürüyüşüne katılıyoruz. Diğer şehirlerde tartışmalı da olsa, Bursa' da Nilüfer belediyesi hiç tereddüt etmedi yürüyüş organizasyonunda. 29 Ekim'de saat 19:00' da Acıbadem kavşağında yürüyüşe katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...