28 Şubat 2012 Salı

Gelin Damat Fuarı

Geçtiğimiz hafta Gelin -Damat ve Mobilya fuarına gittik. Doğrusu gitmesek de olurmuş diyebileceğim durumdaydı fuar. Daha önceki dönemler hakkında fikrim yok ama bu gerçekten başarılı değildi bana göre.

Mobilya kısmında elle tutulabilecek birkaç firma vardı yalnızca. Onlarda da fuara özel indirimler ya da modeller yoktu, mağazalardan farksızdı yani. Gitmişim dememe sebep olan tek olay ise beğendiğim bir koltuğun imalatçı bir firmaya ait çıkması oldu. Bursa'da gayet yüksek fiyatlara ürün satan bir mobilyacının üretimini yapan firma ile karşılaşmış oldum. İnegöl'deki imalathanelerine gidip modellere bakabileceğimizi ve oradan alım yapabileceğimiz söylediler. 

Mobilya kısmından elimiz neredeyse boş olarak çıktıktan sonra, gelin damat fuarına geçtik. Kapıdan girince ilk olarak Akay gelinlik ile karşılaştım. Daha gelinlik bakmaya başlamamış olduğumdan kataloglarına göz atıp ayrıldım oradan, ancak gelinlik bakmaya başladığımda kesinlikle gidip bakacağım yerlerden biri olacak. Fotografçılar ve organizasyon firmaları ağırlıktaydı fuarda. Ben başka gelinlik firması görmemiş olsam da başka gidenlerden farklı firmaların da olduğunu duydum. 

Fotografçılarda fuara özel fiyat ve kampanyalar vardı ancak daha önce yeterli araştırma yapmadığımızdan o an bir karar vermek istemedik. Bir de organizasyon firmaları vardı tabii. Kurdukları standlara bakarken bile insanın içi gidiyor. O kadar şık, güzel masalar hazırlamışlardı ki. Az kişili kır düğünleri için mükemmel seçenekler var. Bütün planları iptal edip tekrar düğün organize edesi geliyor insanın. =)
Ne yazık ki fotograflar bulanık çıkmış hep. Bulabildiğim en net ve en şık fotograf =)

Bu işin şakası biraz da tabii ki, ama görünce benim gibi kır düğünlerine bayılan birinin masa düzenlerine bayılmamsı imkansızdı. Ben bir firmayla çalışmayı düşünmediğim için firmaların isimlerine bakmadım ancak kır düğünü düşünüyorsanız ve az sayıda konuğunuz varsa en azından fikir edinmek için organizasyon firmalarını gezmenizi tavsiye ederim.


2 yorum:

  1. Boyle fuarlara bayilirim! keske daha cok resim cekseydin
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi çok parlak bir fuar değildi. Olanları çekmeye çalıştıysam da hem ışıklardan hem sürekli önümden geçen insanlar yüzünden pek başarılı olamamışlar =)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...