4 Haziran 2012 Pazartesi

Bu da benim kraliyet ailem

Geçen haftalarda olmazsa olmaz bohça alışverişinin kozmetik ayağını gerçekleştirdik. Daha önce kadınlar günü dolayısıyla Watsostaki indirimden, Rimmel'in Pink Gossip rengindeki rujuna aşık olup almıştım. Bu alışverişte de rujumu aynısından tercih etmek istedim. Öncelikle Rimmel'in yalnızca Watsonslarda satılıyor olduğunu öğrendim. =) Sonrasında ise bu serinin ambalaj değişikliği nedeniyle şu an satıştan kaldırıldığını öğrendim. Ama tekrar ne zaman geleceği belli değilmiş. 

Onu bunu bilmem dedim, renk çok güzel onun dışında kokusuna bayıldım ben bu rujun. Durum böyle olunca ne kadar watsons varsa hepsini gezerek alabileceğim renklerini toplamaya başladım. Dün hazır Outlet Center'a gitmişken oradaki Watsonstan da rujlarımı aldım. =) (aslına bakarsınız bir bu rujlar bir de damatlık ayakkabı bulabildik.) 

Şimdilik bu kadar bulabildim ne yazık ki, çünkü renk seçeneği çok yoktu. Ortadaki Pink Gossip, olsa ondan bir yığın alıp stok yapmayı çok isterdim. Onu yalnızca Zafer Plazadaki mağazada bulabildim. Diğer ikisi de Outletten.




Aslına bakarsanız, 050 numaralı olan ruju çok beğenmedim ancak Zafer Plazada ürün tanesi 4TL'den (toplandığı için fiyat indirimine gidilmiş sanırım çünkü daha önce aldığım fiyat indirimli olmasına rağmen daha yüksekti) satılırken, Outlette bir alana bir bedava olarak 7TL'den satılıyordu. Bu şekilde olunca da 2. bir renk beğenmem gerekiyordu, aralarında en kullanabileceğim de bu olunca mecburen aldım.

Bu rujlarla resmen duygusal bir bağ kurmuş durumdayım. Normalde çok da makyaj yapan biri değilim kalem, ruj, rimel işte... Bu aldıklarım da beni uzun bir süre idare eder ama Pink Gossip'e ulaşabilirsem bırakmam alırım yine =)

2 yorum:

  1. ortadaki tam benlik. Bende bloğuma beklerim.

    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de favorim o (pink gossip). Bulabilirsen kesinlikle al derim, çünkü kalıcılığı ve kokusu da başarılı.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...