25 Temmuz 2012 Çarşamba

Halımızı aldık...

Sanırım düğünden sonra belli bir süre alışveriş yapmak istemeyebilirim, özellikle de ev için =) 

Geçtiğimiz haftasonu halı bakmaya ayırmıştık vaktimizi. Yola çıktık Korupark kavşağının oradaydık ki tam Step halıdan aradılar. 1 ay filan önce orada bir halı beğenmiş ama daha gezmediğimiz ve emin olamadığımızdan almamıştık. Daha sonra sorduğumuzda da halının üretiminin olmadığı ve ne zaman ellerine geleceğini ve fiyatın ne olacağı belli olmaz demişlerdi. Telefonda istediğimiz halının biraz önce geldiğini söylediler, dedim 2 dakika içinde oradayız. Mağaza görevlisi o kadar çabuk vardığımız için şok geçirdi. =) Hazır girmişken mağazaya 1-2 halı daha bakalım dedik, yatak odası içinde bir halı bulup salon ve yatakodasını halletmiş olduk. Halılar tam istediğimiz gibi oldu, üstüne indirim olduğu için çarşıda sorduğumuz halılardan da uyguna gelmiş oldu diyebilirim. 

                        İşte salon halımız. Ya fotografta farklı çıkmış ya da hafif renk farkı var, zemin gri idi normalde. 

Diğer halılar içinde dolaştıysak da tam bize hitap eden birşeyler bulabilmiş değiliz daha. Aslında oturma odasına da karar vermiş durumdayız. İnegöl çıkarması yaptığımız Reform halıdan alacağız onu da. Acaba tekrar İnegöle gidip yolluk ve antre için de oradan mı halı baksak diye düşünmüyorda değilim. Kargo ile eve yollayabiliriz de demişlerdi. Tüm alışverişlerde kapı komşu yaptığımız İnegöl'e de düğünden sonra bir daha ne zaman giderim bilemiyorum. =) Zaten başka birşey söyleseler, kesin oraya gidilir mi diye üşenirim ben. 

Halı dışında avizeler için de bakındık. Bir kaç avizeci gezdikten sonra bir defa daha insanın önyargılardan kurtulması gerekli, dedim. İzmir yolunda CasaLuce'a hep bakar ve çok pahalı olduğunu düşünürdüm. Oysa şehrin içinde gittiğiniz bir çok mağaza ürünlerini ordan alıp satıyormuş(mağazalarda hep onun kataloğu vardı da) Bu yüzden de fiyat ister istemez biraz daha yüksek oluyor. Orada da salonun avizesinin siparişini verdik, gelsin bakalım. =)

Ve bu geçen sürede son olarak da davetiye baktık. Davetiye konusunda kafamda farklı fikirler vardı. Sade olsun ama anlamlı olsun gibi şeyler... Ayrıca yurtdışındaki davetiyelerin özeni, ve orjinalliği beni epey etkiliyordu. Bunun dışındaki bir diğer fikir de davetiye yüksek bir bütçe harcamak istemediğimdi. Olabildiğince düşük fiyata hoş bir ürün bulmak istedik.  Sanırım istediğimiz gibi de olacak. Onda da modeli beğendik, sayı tam belli olmadığından şu an sayı bekleniyor. Doğrusu içine ne yazılacak gibi konuları hiç düşünmedim. Örnekte bu mutlu günümüzde yanımızda olmanızı dileriz gibi birşey yazıyordu. O olarak da kalacak sanırım. =)

Böylece alınacak kalemler, halledilmesi gereken işler yavaş yavaş azalıyor. Bugün tekrar çıkıp bir iki parça daha bakacağım. Bitince çok büyük bir boşlukta hissedeğim sanırım kendimi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...