13 Eylül 2012 Perşembe

9 Gün Kala Son Durum

Şükürler olsun ki babaannem ammeliyattan sağ salim çıktı. Herşey yoluna girecek diye diye 72 saatin dolmasını bekliyoruz. İlk 24 saat geçti, şimdilik bir problem yok ama vücut pıhtı atarsa felç olma ya da ölüm riski söz konusu. Şu kalan 48 saatte geçsin de rahat bir nefes alalım.

Bu sırada perdelerimiz geldi sonunda. Bu sefer tamamen doğru perdeler ve istediğimiz gibi oldular. Şaka maka düğüne 9 gün kaldı. Annem hastanede kaldığı ve olanlar moralimizi bozduğu için, işlerimizde aksamalar var. Önümüzdeki günlerde evimizi şöyle bir temizleyip, tam anlamıyla yerleştireceğiz.

Fotografçımızı ayarladık, düğünden önceki bir gün gidip dış çekim yaptıracağız. Bir yandan planlar yapıyorum. Bir yandan da korkuyorum, bir terslik olmasın lütfen diye.Artık bitsin de kurtulalım safhasına geçtim. Daha gidip gelinliğimi almam ve düğün salonu ile de son bir defa görüşmemiz gerekiyor. Son günler olsa da yapılacak işler çok...

2 yorum:

  1. Babaannene çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin sana da kolay gelsin, hem düğün telaşı hem de metanetli olmak zordur. Selamlar..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...