11 Eylül 2012 Salı

Dün sabah erkenden büyük bir hevesle İstanbul'a gittim. Gün boyu orada gezip, kına malzemelerini almaya gittik annemle. Bol bol fotograf çekip İstanbulda yaşamayan biri olarak nasıl ne bulunuru anlatacaktım.

Ama telefon çaldı. Babama ulaşamıyorlarmış, babaannem düşmüş ve hastaneye kaldırılmış. Merak ve üzüntü ile beklemeye başladık. Bir yandan da hızlıca alınması gerekenleri halletmeye çalıştık. Halledeceğimiz her iş avantaj malumunuz. Bir kaç saat sonra kalçasının kırılmış olduğunu ve doktorun ameliyat konusunda kararsız olduğunu öğrendik. Kayınvalidem de hastaneye yakın olunca hemen atlayıp gitmiş yardıma. 

Bugün tüm günü hastanede geçirdik. Doktorun tek sıkıntısı yaşı çok olduğu için vücudun ameliyatı kaldırmayabileceği. Daha önce de diğer kalçasını kırmış ve ameliyat olmuştu. O yüzden aslında ameliyatın riskli olmadığını biliyoruz. Ama bu sefer durum çok farklı.... Doktor durarak iyileme sürecinin ilerlemesini çok zor görüyor ve ameliyat etmek istiyor. Yarın sabah ameliyata gireceğiz, hayati risk çok yüksekmiş.  Lütfen dua edin bizim için. Kalksın o yataktan da, hep istediği gibi ilk torununun düğününü görsün 12 gün sonra.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...