1 Haziran 2012 Cuma

aksilikler başladı

Bugünkü sınavdan da alnımın akıyla çıktım. Mezuniyet için geriye kaldı son bir sınav daha, onu da hallettim mi, yüksek lisans mezunu işsiz, hatta evlilik de üzerine gelince ev hanımı olarak hayatıma devam edebileceğim.

Dün ev teslim edildikten sonra, ne nasıl olacak, neyi nasıl halledeceğiz diye düşenmeler iyice arttı.. Şu an en büyük sıkıntımız aspiratör, evet doğru okudunuz aspiratör. Biz ekonomik olması açısından kışın Bosch'un kampanyasından ankastre set olarak almıştık. Ama konudan alakasız iki tip olarak fırının özelliklerine baktık, ocağın şekli de güzelmiş diyerek seçtik seti. Kimse de demedi ki bize aspiratörün çeşitleri var ve ileride size sıkıntı yaratabilir. Dün mutfağa girdiğimde baktım aspiratörü bağlayabileceğimiz bir havalandırma ya da baca yok. Eeee dedim nasıl olacak bu iş? Meğer filtreli aspiratör diye birşey varmış ve bu durumlarda onlar kullanılıyormuş. Bazı ürünler hem bacalı hem bacasız kullanıma uygun oluyormuş. Biz herşeyin ötesinde aldığımız ürünün modelini de bilmediğimizden, aldığımız yerle gidip konuşacağız. Umarım uygun bir ürün almışızdır ya da fark ödemeden değiştirme durumumuz olur. Bu kadar şeyin arasında bir de bu çıkmasın.

Sayılı gün gerçekten çabuk geçiyormuş, onu da yaparım bunu da hallederim derken kaldı üçbuçuk (rakamla 3,5) ay, ben bir şeyler yapmayı bıraktım, işleri yetiştirme telaşındayım. Hepsi yetişecek biliyorum ama insan kendini sıkmadan olmuyor.

6 yorum:

  1. canm benmde 94 gün var ama inan ne gelnlk hazır ne bişi nolçak bilmiorm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsini halledeceğiz canım, elbet hallolacaklar. Tabii bu arada bizim de canımız çıkacak o ayrı =)

      Sil
  2. DÜĞÜN TARİHİMİZ AYNI SANIRIM DÜĞÜNÜM 16 EYLÜLDE
    TELAŞ KONUSUNDA BENDE SİZİNLE AYNI DURUMDAYIM
    ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim fazladan 1 haftam daha var, 23 eylül'de. Umarım herşey istediğiniz gibi ve bir an önce hallolur :)

      Sil
  3. allah kolaylik versin :) tatli telaslar bunlar :) Prensesin Masalinada beklerim Sevgiler :)

    http://prensesin-masali.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...