12 Temmuz 2012 Perşembe

Benim olsalar...

Bir yandan etraftaki insanlara gıcık olup, bir yandan da hayallere dalıyorum. Daha davetiyelerimiz, halılarımız, avizeler, kuaför, fotografçı, balayı programı ortada yok. Tabii bir yandan gelinlik için aksesuarlar geçiyor aklımdan. Kınadansa hiç bahsetmemek gerek, hiç birşeye başlamış değilim. Ne nasıl olacak, ben ne istiyorum bilmiyorum. Bol bol internetteki örneklere bakıyorum.  http://www.lightinthebox.com diye bir site var. Nişan elbisesi bakarken bulmuştum. Bir sürü şey var orada, Türkiye'ye de kargosu var ama ben daha cesaret edip alışveriş yapmadım. Yalnızca bakıp fikir ediniyorum.  Orada gezerken;

Bu eldivenlere;

Bu taçlara;

 Ve bu davetiyelere;

bayıldım. Eldivenin fiyatı 9.49 dolar. Kargo ücreti olmasa hiç düşünmeden alacağım. Ama bu eldivenleri taktım kafaya gelinlikçiye soracağım, onlarda varsa oradan alırım ya da gösterirsem belki dikerler. =) Olmazsa da birşeyler düşüneceğiz. Fotograf çektirirken çok kuzu duracaklardır, ama =)

3 yorum:

  1. eldivenler gerçekten çok güzelmiş. Taçlar da çok şık. Benim tacım gelinlik fiyatına dahildi, gelinliğimin dikildiği yerden seçtim neyseki tam da gönlüme göre taçları vardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de aynı şekilde ama daha seçmedim, sitede de görünce bir bakayım dedim ve bayıldım =)

      Sil
  2. O saydiklarinin hepsi bende de eksik:-) yalnuz degilsin

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...