18 Temmuz 2012 Çarşamba

garip olaylar

Herşey yavaş yavaş yoluna giriyor, hazırlıklar bitiyordu. Ama bir anda herşey tersine döndü sanki :( 

Temel problemimiz halı ile başladı. Desenini beğendiğimiz halılar kalite anlamında bizi tatmin etmiyor genellikle, ya da mağazaların ellerinde kalmamış ve artık üretimi olmayan ürünleri buluyoruz. Dün en sonStep halının genel müdürlüğüyle görüşmüş olan bir nişanlıya sahibim, buna rağmen istediğimiz ürüne ulaşamadık. (bu kadar uğraşa garip birşey aramıyoruz, olabildiğince sade birşey aradığımız) 

Bunun dışında; damatlık işini aslında aylar önce halletmiştik. Ama öylesine bir açıp bakmak istediğimizde üründe sorun olduğunu farkettik. Ürünü hiç kullanmadık, mağazaya götürdük. 1 ay boyunca incelediler. (üzerinde nasıl denetler yapmış olabilirler düşünüyorum ama bulamıyorum) Ürünün tazmini kararı çıkmış sonunda. Ancak şu an mağazaya baktığımızda, bulunan ürünlerde bize epey yüksek fiyat farkı çıkıyor.  Aynı ürün ellerinde yokmuş ve de kesinlikle para iadesi yapamıyorlarmış. Ne güzel dünya... Hiç kullanmadığımız üründe, tamamen onların hatasından oluşan bir problem ve para iadesi hakkına bile sahip değiliz. İster istemez bütün hevesimiz kaçıp, moralimiz bozuluyor. Bu olay Damat Tween' de başımıza geldi. Hani küçük bir firma olsalar beklentilerim daha farklı olabilirdi ama şahsen kalite ve müşteri memnuniyeti konusunda daha çok fazla yol kat etmeleri gerekiyor. yerel firmalar bile çok daha ilgili davranıyorlar. 

Bir de gelin ayakkabısı olayı var. Cidden bir kerede çıkıp birşeyler alabilen insanlara hayranım. Yok olmuyor, denk gelmiyor. İnatla arıyorum, bulamıyorum. En son İnci'de bir ayakkabı beğendim. Bir de çanta beğenmiştim. Çanta defolu olduğundan yeni bir tane getirtmelerini, geldiği takdirde satın alacağımı belirttim. Ve mağazadan, parayı peşin ödemem gerektiğini söytlediler. Tamam dedim ödeme yaparım ancak bir problem olursa nasıl bir işlem yapıyorsunuz? Aldığım cevap cidden beni şaşırttı. Çünkü kesinlikle para iadesi yapamadıklarını hediye çeki vereceklerini söylediler. Bu nasıl iş benim elime hiç ürün geçmiyor ama onlar benim parama el koyuyorlar.... Bahsettiğim dükkan doğrudan şube imiş onu da teyit ettiler. Bu durumdan sonra oradan bir şey alasım da kalmadı doğrusu... Ve yeni arayışlar ile düğünden önce bir zahmet ayakkabı alabileceğimi düşünüyorum. 

Bakalım daha neler çıkacak, kendimi herşey yoluna girecek diye avutmaya çalışıyorum ama bir yerden sonra çığlık atasım geliyor.

2 yorum:

  1. merhaba, yazını okurken farkettim benzer sıkıntılar yaşıyoruz. biz de damatlık, gelin ayakkabısı ve perde halılarımızı bir türlü çözemedik hala. ama inanki bunlar hiç de büyük sorunlar değilmiş dün farkettik. Çünkü dün evimizi su bastı. Şimdi daha önceki bütün dertlerimizi unutup evimizi su basmasının bile keyfini çıkarmaya çalışıyoruz. bu stresli ve heyecanlı dönemlerde aslında hiç bir şeyi dert etmemek gerekiyormuş. akışına bırak, inan daha pozitif baktığında çözülecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok geçmiş olsun... Haklısın hepsinin tadını çıkarmak gerek ama insan bazen olayların içinde kendini kaybediyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...