16 Eylül 2012 Pazar

6 Gün Kala

Artık heyecan dorukta. Geceleri mideme kramplar girip uyuyamama zamanları başladı. Düğün hazırlığı denen amansız süreçte, sona yaklaştıkça herşey zorlaşıyormuş. Şükürler olsun ki babaannem risk durumunu atlattı, artık doktorlar istediğin zaman taburcu olabilirsin diyorlar. Bu sayede biz de derin bir nefes alabildik. Artık akıl fikir sadece ne nasıl olacak, ben bugün hangilerini halletsem şeklinde işlemeye başladı. Düğüne kadar mekanik gelin olmazsam iyidir.

Son 6 gün kala yaptıklarıma, düşündüklerime gelirsek;

Hala gelinliğimi teslim almadım, düğüne kadar elbet benim olacak düşüncesindeyim. Ama pazartesi halledilmesi gerekenler listesinde yerini aldı.

Kınaya gelmiyoruz, düğüne gelsek mi diye dialoglara giren yakın akrabalar canımı sıkmıyor değil. Herkesin kendi bileceği şeyler, gelirsin ya da gelmezsin ama 1 hafta önce arayıp biz gelmeyeceğiz demenin anlamı nedir, ben bilemedim.

Kına ile ilgili malzemeleri İstanbul'dan aldım. Geriye dağıtılacak lokumlar kaldı. Onları ayarlamamız gerekiyor. Kına sonrasında da Bursa'nın adeti olan tavuk alma yapmak istiyorum. Bunun içinde kız tarafına düşen kısım 1 tepsi baklava oluyor. 1-2 gün içerisinde baklava siparişi vermem lazım.

Fotografçı ile gün konusunda tekrar teyitleşip, pozlar hakkında konuşmamız gerekiyor.

Gelin alıcı için gelecek arabalara bağlanacak havluların ayarlanması gerekiyor.

Düğün günü zorluk çekmemek için şu an ayağımda gelin ayakkabılarım ile oturuyorum. Ne kadar ayağımın şeklini alırsa, o kadar rahat ederim diye düşünüyorum.

Kına ve düğün  günü gözlüklerimden kurtulmak istiyordum. Bu yüzden geçen gün göz doktorunun yolunu tuttum. Ben lens kullanmak istiyorum, dediğim gibi gözümde lenslerle buldum kendimi. İlk defa lens kullanan biri olarak da çok memnun kaldım, kullandığım lenslerden. Bugün takıp çıkarma denemesi de yaptım, zorlarsam başarabilirim... =)

Şu an tek içimde kalan, hala bir hürrem tacına sahip olamamak. Kına ya daha 4 gün var, neden benim de olmasın...

Artık hevesle arkadaşlarımı, sevdiklerimi bekleyip, ailemle de bol bol vakit geçirmeye çalışıyorum. 

Ev ile ilgili işleri tamamen bitirdik artık, onun rahatlığını yaşıyorum. Perdelerimiz tam istediğimiz gibi oldu. Eşyaları da yerleştirdik, ev tahminimizden çok daha güzel oldu. En önemlisi ikimizinde içimize sindi. 






3 yorum:

  1. :)hadi bakalım kolay gelsin,hiç panik yapma.Dış çekim fotoğraf yapılcaksa havaların güzel olmasını diliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Ben de havanın güzel olması için dua ediyorum.

      Sil
  2. son günlerin tadını çıkar. herşey olup bittiğinde "yaa hadi bir daha düğün olsun" isteyeceksin. biz evleneli 9 gün oldu ama hala dün gibi. o yaşadığın stres heyecan gece başlayınca bitiveriyor ve eğlenmene bakıyorsun.
    tek tavsiyem hiç bir aksiliği takma kafana.. ve mutlaka tüm foto çekimleri ve düğün günü hazırlıkları sırasında yanında güvendiğin ve herşeyine koşabilecek iş bitirici biri olsun.
    böylelikle sen herşeyi doya doya yaşamaya bak..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...