4 Eylül 2012 Salı

Gelin Saçı ve Makyajı


Bol fotograflı demenin bile yetersiz kalabileceği bir yazıyla karşı karşıya olduğunuzu belirtmem gerek önce. Aslında saç modelime karar verdim, sayılır. Ama yine de kendimi gelin saçı modellerine bakmaktan alıkoyamıyorum. =) Hazır bakmışken de benim gibi arayışta olanlar için paylaşayım, diyorum.



 

Tabii bu iş yalnızca saç ile olmuyor ki... Makyaj ile ilgili de benim kararsızlığım olmasa da kuaföre bunu iyice anlatmam gerek =) Gelinde mavi fardan hoşlanmıyorum. Özellikle aydınlatma adına etrafı aşırı beyazlatılmış göze uygulanıyorsa, gelinin tüm doğallığını, güzelliğini mahfediyor, bana göre. Ama nedense kuaförler gelin görünce hele ki bir de sarışınsa mavi far ile aşk yaşamaya başlıyorlar. 

Oysa ki gelin makyajı dediğin sade ama etkileyici olmalı. toprak tonlarında, belli belirsiz olan. Ama aynı zamanda gerekli noktaları belirlemiş olan. Bir de eyeliner, tamamdır işte. Bu yüzden de haydi bakalım bunu anlatan fotograflar bulalım, bulamayanlarla da paylaşalım.

Gözlerde tam anlamıyla istediğim sonuç budur diyebilirim. Belki eyelinerın kuyruğu biraz daha uzun olabilir. Ama tam olarak yüzü bulamadım :) Gerçi gözler hallolduktan sonra hafif bir ruj ve allık ile işlem tamamdır.


 

2 yorum:

  1. ben işi garantiye alıp tepeden bir topuz yaptırıyorum, sonra pişman olmayayım aman diyim:) çok güzeller!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle düşünüyordum. Sonra bir model gördüm ve fikrim değişti, umarım pişman olmam

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...