20 Eylül 2012 Perşembe

Vakit Geldi Çattı Artık...

Yarın kınam var... Şaşkın ördek yavrusu gibiyim, sanki başkasının kınası düğünü, hala üstüme alınmış değilim hiç birşeyi =) Ama fonda kesinlikle gelin olmuş gidiyorsun, çalıyor. Gerçi bugün, başımdan aşağı atılacak olan uğur paralarını hazırlarken, nikah masasını söyleyip durarak canım arkadaşımı kesinlikle canından bezdirdim ama =)

Bugün gidip market alışverişi yaptık evimize, en azından artık ertesi sabah için yaşam belirtisi verebilecek bir evimiz var.

Sanırım yarın akşam dank edecek birşeyler. En heyecanlı olduğum kısım yarın için hürrem tacım, kaftanı giyecek olmak. Artık zamanın yarısı kuaförde diğer yarısı ise stresten ağıran karnımı düşünerek geçecek. Üstüne Bursa belediyesinin süpersonik çalışmaları sayesinde tüm haftasonu hemen hemen tüm şehirde susuz olarak geçecek. Neden bu kadar uzun bir kesinti haftasonunda yapılır ki... Taşıma su ile değirmen döndürme çalışmalarımız tam gaz devam edecek, anlayacağınız. 

Bundan sonra uzun bir süre yazamayacağım muhtemelen, çünkü oturacağımız evin bulunduğu sitede internet var ama yok. Tüm site sakinleri superonline başvurusunda bulunmuş, evlerine bağlantı yapılmış hatta düzenli olarak faturaları da geliyor. Amma velakin superonline süper bir şekilde internet vermiyor, siteye. Neymiş açılışın İstanbul merkezden yapılması gerekiyormuş. Orası arandığında yurtdışından parça olmadan internetin bağlanması mümkün değil demişler. Ama faturalar yerli olduğundan her ay düzenli gelebilirmiş, sorun yok yani... Sonuç olarak bir süre internetten uzak bir hayat geçireceğim. 

İnşallah herşey, sorunsuz ve güzel geçer. Benim için dua edin.

5 yorum:

  1. Tatlım inşallah herşey çok ama çok güzel geçecek. Bence hiç stres yapma olayları akışına bırak. Biz mesela hiç heyecanlanmadık. Çok da eğlendik böylece. Evlendikten sonraki günler ışık hızıyla geçmeye başlayacak sen bile şaşıracaksın:) hep çok çok mutlu olun inşallah:)))))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel geçsin inşAllah bu özel günlerin canım, Allah mutlu mesut etsin

    YanıtlaSil
  3. tebrik ederim inşallah herşey çok güzel olur ben de gün sayarken bi de bakmışım nerdeyse 3 hafta geçmiş üstünden :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. nasıl geçti? meraklardayız :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...