21 Mart 2012 Çarşamba

Gelin ayakkabısı

Ayakkabı her zaman ama her zaman güzel, alınası, bakılası birşey benim için. Artık eskisi gibi beyaz tonlarında gelin ayakkabısı şartı yok çiçekle ya da salonda kullanılan renklerle kombinlenebilir, ayakkabılar. Bunu da göz önünde bulundurarak vitrinler, online alışveriş siteleri, pinterest gözümü alamadığım noktalar oluyor.

Ayakkabı tercihlerinin asıl belirleyicisi gelinliğin modeli ve düğün mekanı oluyor tabii ki. Kır düğünü ya da sahilde bir organizasyon planlamayı düşünüyorsanız, sivri topuklu ayakkabılara bakıp iç geçirmek komik olacaktır. =) Ben hala gelinlik konusunda kararsız hatta bilgisiz olduğum için her birine bakıp bakıp iç geçiriyorum.
Klasik ve de romantik bir bütünlük sağlamak için bu tarzdaki ayakkabılar çok güzel. Tabii bir de bu topukların üzerinde durmak var ama biz nelerin üstesinden gelmiyoruz ki =) 


Işıltı olmadan olmaz diyorsanız bunlarda var. Hem romantik hem göz alıcılar. 


Birkaç yıldır gelinlerin ayağında renkli ayakkabılar görülmeye başlandı. Ben nedense hep renkli ayakkabıya sıcak bakanlardanım. Çiçek ya da herhangi bir aksesuar ile kombinlendiğinde çok şık bir görüntü elde ediliyor.  Sanki açık renk ayakkabılarla olduğu kadar resmi durmuyor gelinlik, renkli ayakkabılarla. Ama her gelinliğin altınada güzel duracağını düşünmüyorumda.


 

Bir şık seçenek de Melissa'lar. Bu ayakkabılara ilk gördüğü andan beri aşık olan ben her rengine sahip olmak istiyorum. Düğünde topuk boyu ve rahatlık konusunda problem olmadıkça kesinlikle çok güzel durabilecek bir ayakkabı. Hem düğünün olacağı yere, gelinliğin rengine göre modelden taviz vermeden renk de seçilebiliyor. =)  Lütfeeeenn benim olsunlar....


Gecenin sonuna kadar özellikle de dans pistinden inmeyi düşünmeyen gelinler için o topukların üstünde durmak gerçekten zor olmalı. Bunun içinde iki çift ayakkabı şart. =) Gelen misafirler için de bir kenara bir terlik sepeti koymak da hoş olabilecek fikirler arasında. 

Genellikle çoğu gelin 2. ayakkabıdan yana olan seçimini babetten yana kullansa da bana converse ya da terlik çok daha sıcak geldi. Fotograflardaki gibi converse'ler kişiselleştirilebilir. Hatta çok daha şık hale getirilebilir, taşlar, simler ya da tekstil kalemleri ile. Terlikler için ise çok basit ama hoş kendin yap projeleri var. Bunları da toparlayıp paylaşacağım. 
Bunların dışında size özel yapılan çok cici ayakkabılar da var. Topuğuna duvak takılanından, üstüne isimlerinizin, karikatürünüzün yapılanına kadar. Hatta ayakkabının altına isimlerin kolaylıkla yazılabilmesi için tabanı numaralandırılmış ayakkabılar bile var. Hepsi bizim olsun =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...