28 Mart 2012 Çarşamba

Mobilyalarımızı aldık=)

O kadar gezdikten, bütün modelleri inceledikten sonra mobilyalarımızı aldık. İnanılmaz rahatladım anlatamam. Ve bir kez daha kendimi tekrarlayarak ilk baktığımız yerdeki mobilyaları istediğime karar verip onları aldık. =) 

İlk başta aşağıdaki ürünleri almayı düşündük. Malum baştan beri ağaç rengi mobilya istiyoruz, arıyoruz deyip duruyordum. 
Ama bir süre düşündükten sonra, her tarafta lake ürünler görmüş olmanın da etkisiyle bize çok klasik gelmeye başladılar. Sonrasında ise ilk gördüğümüz takıma tekrar bakmaya karar verdik ve de onları aldık. =) İnternette bulamadığım ve de mağazalarda fotograf çekmemize izin vermedikleri için aldıklarımızın fotograflarını paylaşamıyorum. Artık eve yerleştikleri zaman fotograflayıp paykaşırım.

Yemek ve yatak odasını aldıktan sonra epey rahatladık. Koltuklarımıza da karar verdik sayılır. Bir mobilyacıda bir takım beğendik ancak duyduğumuz fiyat bizi şoke etti diyebilirim. Yani biz tüm salonumuza o kadar bütçe anca ayırabilecek durumdayız. Durum böyle olunca da internette o takımın fotografını bulup, fuarda tanışmış olduğumuz koltukçunun yolunu tuttuk. Kendisi bize çok benzer (%100 garanti veremeyeceğini bazı kısımlarda hafif değişiklik yapmak durumunda kalabileceğini söyledi) bir koltuğu yapabileceğini söyledi. Maliyeti bittiğinde belli olacakmış: Ama ortalama olarak orjinalinin 5'te 1'i fiyata mal olacak. Nasıl sevindiğimizi anlatamam. Bunlar olunca oturma odası içinde köşe koltuğu almak yerine istediğimiz ölçülerde oraya yaptırmayı düşünüyoruz. Bu sayede istediğimiz tüm özellikleri de tek koltukta birleştirebileceğiz. 

Bütün bunların sonucunda şimdi döşemelik kumaşları incelemeye geldi sıra...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...