10 Mayıs 2012 Perşembe

İstanbul'da Piknik

Geçtiğimiz pazar nişanlımın çalıştığı firmanın İstanbul'da pikniği vardı. Sabah Bursa'dan çıkıp öğlenleğin Sarıyer'e vardık. İstanbul'un içinde o kadar güzel yemyeşil yerler olabileceği aklıma gelmezdi. Organizasyonun yapıldığı mekan gerçekten çok hoştu. Gittiğimizde rengarenk süslenmiş bir bahçe, süper masalar ve oyun alanları karşıladı. Özellikle çocuklu aileler için çok güzel bir organizasyondu.


 Etrafı gezip, masaları incelerken burada ne kadar güzel düğün organizasyonu olur diye de bol bol geçirdim. 

Buarada bu fotograflarda görülen balonlar yemekler yenildikten sonra pek de böyle duramadılar. Bir kaç ufaklık ellerine aldıkları kürdanlarla kim daha çok patlatacak diye yarışıyorlardı. =) ve o kadar saf bir şekilde eğleniyorlardı ki kimse onları durduramadı. =)







Yoldan gelmişiz, yeşilliklerde uzanmışız, yemeden içmeden duramadık. Düğün zamanı yaklaştıkça alınan kilolarla mutluluğum daha da artıyor. =) Ama bir şenlik havası varken, bir yanda patlamış mısırlar, bir yanda kağıt helvalar, pamuk şekerler dağıtılırken insan kendini durduramıyor ki. Bir daha nerede o kadar keyif ile tüketilecekler.








 Her ne kadar eğlenceli olsa da aynı gün dönüş yapmamız gerektiği ve dönüşte de viaporta uğrayalım diye tutturduğum için çok geç kalmadan ayrıldık. İstanbul' a gidip şöyle bir keyfini çıkaramadan dönmek de insanın içini burkuyor. Ama aynı gün 4 aktivite vardı İstanbul'da trafik sıkışacak korkusuyla hep acele hareket ettik. Bu acele sırasında anca arabanın camından boğaz fotografları çekebildim. Oysa ki ParkOrman'daki hıdrellez şenliklerinde aklım kalmadı değil, önünden geçerken içim gitti.



Bu manzaraları arkamızda bırakıp Viaport'a gittik. Outletlerden hem çeyizlik birşeyler, hem anneler günü hediyesi, hem de ufak tefek denk gelen birşeyler alırım diye düşünmüştüm. Ama oraya gittiğimde pek de beklediğimi bulamadım diyebilirim. Fiyatlar Bursa'dakinden pek de farklı sayılmazdı. Yalnızca Perlina'dan anneler için hediye alabildik. 

Ama artık günübilrik geziler zor gelmeye başlamış. Yalova'dan Bursa'ya gelirken gözlerim kapanıyordu. Ama en yakın zamanda İstanbul'a tekrar gidip bu sefer güzelce gezmek istiyorum. Hazır evdeyken fırsatları değerlendirmek lazım =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...