27 Eylül 2012 Perşembe

Yeni Evli =)

Yeni evlenenler kısa postlar girip, hemen haber verip kaçıyorlardı. Bende buna içten içe kızıyordum :) Kızlar şimdi sizleri anlıyorum. 

Kına da düğün de çok güzeldi. Az stres bol eğlence yine de bir şey anlamama durumu söz konusuydu. (Az stres kısmı ne kadar geçerli idi bilemedim ama) Sahne hiç boş kalmadı, arkadaşlarımız sevdiklerimiz hiç oturmadılar neredeyse... Düğün öncesi hava bozduğu için fotograf çekimi yaptıramamıştık, biz de düğün sonrası yaptık. iyi ki de öyle olmuş, gelinliği şekilden şekile sokup bol bol güldük çekim sırasında. Ve gelinlik kirlendi derdini düşünmek istemeyenler için ideal fikir. Hepsinin ayrıntıları ve güzel güzel fotograflar var tabii ki, bir kısmı hala elime geçmese de. 

Ama şimdi balayı zamanı, düğünden beri dinlenen bünyeler Romayı fethetmeye gidiyor. Dönünce internete kavuştuğum ilk anda Son düğün hazırlıkları, İstanbul maceraları, düğünde neler oldu, etrafta tost yiyerek fotograf çektiren gelin ve balayı notları ile burda olucam. Bol bol kim ne yamış okuyup, bol bol paylaşmak istiyorum herşeyi.

1 yorum:

  1. aa iyi tatileer bebekmm ah ahh en gsel zamn ben balayından gelince depresyona grmiştmmm

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...