7 Mart 2012 Çarşamba

Gelinlik Modelleri

Düğün hazırlıkları yaparken gelinlik modellerine bakmadan geçmek mümkün değil. Sanırım ben çoğu gelin adayına göre geç kalmış durumdayım. Geçen gün ilk kez gelinlik bakmaya çıktım 3-4 moda evine girdikten sonra kafamda az çok birşeyler oluşmaya başladı. Hala tam olarak nelere dikkat etmem gerektiğini çok bilmesem de elbet öğreneceğiz.=)

Nasıl olsa, ne olsa diye bakınırken bir kaç defile izlemek iyi gelir dedim.

Özellikle Gossip Girl' de Blair'ın gelinliğinden sonra adından her yerde sıkça söz edilmeye başlandı. Önceden de bu kadar çok Vera Wang adı geçiyor muydu?  Ben farketmemişim doğrusu. Diyelim ki bu defilede bir modeli beğendik ulaşabiliyor muyuz? Türkiye' de Vakko Wedding' te Vera Wang gelinlikler bulunuyor.

 

Pronovias hakkında söylenebilecek çok da bir şey yok sanırım. Bursa'da uğrmaış olduğum moda evlerinin bir numaralı başvuru noktası kendileri. Tasarımları en çok çalınan firma sanırım. Yalnızca Ankara, Adana ve İstanbul' da mağazaları var. 


 San Patrick hakkında daha önceden bir bilgim yoktu doğrusu. Youtube'taki ufak gezintim sonucu farkına vardım. Çok hoş modeller var. Ankara, İzmir ve İstanbul' da Vakko mağazalarında bulunabiliyormuş. Pronovias ile aynı firmanın markası imiş, ayrıca.

 

Tabii bu gelinliklere ulaşmanın bir başka yolu da beğendiğiniz modelin bir fotografı ile moda evinin yolunu tutmak. Ama ben buna pek cesaret edemeyenlerdenim. Kumaş kalitesi, dikim... görmediğim bir şeyin nasıl olacağına dair o riski almak bana zor geliyor. Bir de istediği kadar güzel yapılmış olsun, ya benim vücudumda güzel durmazsa. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

1 yorum:

  1. ay yine gelin olasım geldi.çok güzeller. oyuncak fikirleri için de çok teşekkür ediyorum.bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya .sevgilerişmle

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...