12 Ağustos 2012 Pazar

Tam Gaz Devam

Hazırlıklara son sürat devam ediyoruz. Yalnızca 41 gün var =) gerginleri oynamaya başlıyorum, düşününce. 

Kuaförden randevu aldım düğün için. Belki biraz risk ama salonun anlaşmalı kuaförüne gitmeye karar verdim. Gittim konuştum, çok pozitif bir bayandı, ben de rahatladım. Sonuçta sürekli gelin başı yapan bir yer kötü yapamaz diye düşünüyorum. Yaşayıp görücem artık...

Bunun dışında son günlerde, Tepe Home'un indiriminden faydalandık. Orta sehpa almaktan vazgeçmiştik, sonra ordaki sehpa ve fiyatını görünce, alma kararı verdik. Aynı zamanda bir boy aynası aldık oradan hem de yalnızca 30TL'ye. İmkanınız varsa bu ara gidip bakın derim, güzel indirim söz konusu, aynı indirimi ev aksesuarlarında da yapsalarmış nasıl mutlu olurdum anlatamam. Çok hoş ürünler vardı ama şu an sırası değil diyerek rafa geri bıraktım onları.

Kalmış 40 gün tabii davetiyelerimizin siparişini verdik artık, beklemedeyiz. Bir de bol bol ev yerleştirmece oynuyoruz. Hayatımda hiç bu kadar bulaşık yıkamamıştım, diyebilirim, rahatlıkla. Bir yandan makine bir yandan ben çalışıyoruz. Ama mutfak bitmek üzere. Tabii uzun döneme yayıolmış bir alışveriş olunca, kolilerden aynı şeylerden bir kaç seçenek çıkmaya başladı. Bir de onları ayırıyorum. Kullanmayacaklarımı hiç açmadan tekrar bir koliye, onları en baştan anneme göndereceğim. 

Bu hafta da perdeler takılıp, mutfağın yerleşmesi tamamlanınca evimiz eve benzeyecek. =) 

4 yorum:

  1. benim de 26 günüm kaldı. davetiyeler hala gelmedi çeyiz yerleşti ama ben de annem de bittik tükendik. herşeyi ikimiz yaptığımız için.. kuaföre hala gidip konuşmadım bu akşam gidip konuşayım bari ben de, en önemli şeyi sona bıraktım resmen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ev yerleştiyse, işler bitmiştir. Gerisi hallolur hemen canım. Daha benim alınacaklarım bitmedi =)

      Sil
  2. ohooo ne güzel bir çok şeyi halletmişsiniz bile.. ben bugüne kadar gayet rahattım ama bugün sabahtan beri bir karın ağrısı, oofff.. o eksik, bu eksik, o geldi, bu yarın gelcek, ay bu acaba ne zaman gelcek vs. düşünceleri delirtiyor insanı. Neyseki fazla anlayışlı bir nişanlım var.. o daha fazla stres olunca ben rahatlıyorum en azından hihihihi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ara ara ben de mide ağrılarıyla fırlıyorum, sonra diyorum elbet hallolacaklar =) Hepimize kolay gelsin

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...