2 Ağustos 2012 Perşembe

50 gün kala

Şöyle bir tarihe baktım da kalmış 50 gün. Birden panik olmaya başladım. Şu an o kadar yorgunum ki anlatamam. 

Bugün gittik avizelerimizin kalanını aldık, CasaLuce' dan. Oraya karşı çok önyargılıydım. Nedense fiyatların yüksek olacağını düşünüyorduk ki, piyasaya göre uyguna aldığımızı düşünüyorum. Bursa'daki çoğu yer oranın ürünlerini satıyor, buna koçtaş gibi yapı marketler de dahil. Bütün gün zaten yorulmuştum. Bir de avizeler takılırken çıkan pisliği elektrik süpürgesiz temizleme çabam ile pilim bitti.

Bu süreçte çamaşır makinamı da aldım. Cuma günü eve gidicem, bir yandan yatak odasını yerleştirirken bir yandan da makina bağlanacak. Diğer tüm beyaz eşyaları Bosch'tan almamıza rağmen, çamaşır makinasını Samsung'tan tercih ettim. Daha önceki dönemden bir takıntıydı ben de tv ve çamaşır makinasının Samsung olması. Makinanın hem yıkama hem kurutma özelliği var. Bunun dışında airwash ve ecobubble özelliklerinin olması beni cezbetti. Umarım kullanırken de memnun olurum. Alacak olanlara ecobubble özellikli bir makine almalarını tavsiye ederim. Birkaç markada mevcut bir özellik ve daha az deterjan harcaması yapılmasını sağlıyormuş. 

Son olarak da gelin ayakkabılarımı aldım. Yarın evde olabilirsem fotograflarını çekip paylaşacağım. Şu an o kadar yorgunum ki tembellik yapma hakkımı kullanıyorum.

3 yorum:

  1. süre azaldıkça daha da çok yorulacaksın tecrübe ile sabit ama sonuç güzel olacak inşallah:)

    YanıtlaSil
  2. 50 gün kala gerçekten de bir çok şeyi halletmişsin.
    SOn günlere doğru begümün de dediği gibi baya yorucu geçecek olan süreci sen daha hafif atlatabilirisn diyeceğim ama maalesef olmuyor.
    yine duramıyorsun yerinde, bedenin yorulmasa beynin düşünmekten alıkoyamıyor kendini. 35 gün kaldı hala oh bitti diyemedim :)

    YanıtlaSil
  3. Doğru, zaman geçtikçe panik arttığından insan daha çok yoruluyor. İnşallah tüm yorgunluklarımıza değecek kadar güzel olur herşey.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...